Thursday, October 12, 2006

Foto

Intr-un final, am gasit si eu cateva minute sa pun niste poze pe net. Enjoy.

8 comments:

Corina said...

Yup... village rulz. Vivi, ti-am rasfoit blogul... Esti primul roman pe care il intalnesc in NY, nu lucreaza la ONU si nu e student la NYU. Si sunt aici de aproape doua luni. In cinstea acestui eveniment patriotic si in cinstea faptului ca impartasim pasiunea comuna pentru Village, propun sa iesim la o bere impreuna. Cat de curand.

Penny said...

Dragute pozele... nu mi-as fi inchipuit niciodata ca exista vitralii in Casa Alba (cred ca de acolo erau, nu?) sau coloane mari de marmura (or whatever) ca in majoritatea Bisericilor care se respecta. :))
Bai, cred ca e o experienta foarte misto, in ciuda dezavantajelor sacaitoare si ce sa-ti spun... don't forget to have some fun!

ps: pune si titluri pozelor ca sa fie mai suculent tot "reportajul"
pps: envy you for the room mates... my kind of people din punct de vedere muzical (sau cel putin din ce am vazut io pe la voi prin camera pe pereti sau prin discuri)

Corina said...

A.. experienta "un an in State" mi se pare pana acum cel mai intens lucru care mi s-ar fi putut intampla vreodata. Intens din punct de vedere profesional, turistic, academic, personal (in fond, e pentru prima oara cand trebuie sa ma suport eu pe mine atat de multa vreme, sa imi fac curat si sa fiu responsabila in general), si cum mai vrei tu. Sacaielile sunt nimicuri fata de ce mi se intampla aici ca parte din day-to-day life.

Stiu ca trebuie sa pun titluri la poze. De indata ce gasesc cateva minute voi face si asta. In seara aceasta insa merg la Iron Maiden Concert, asa ca fi-voi un pic zguduita sonor. Cul, nu?

Anonymous said...

Enjoyed, enjoyed... thanks for sharing!

Anonymous said...

Salata aia seamana cu una de la Gregory's :P

Lola said...

Cu al 2-lea roman(ca) iesi la o bere? :)
Ti-am gasit blogul prin Vivi, imi place cum descrii orasul si imi da impresia ca te-ai acomodat foarte usor - l-am cam citit de la coada la cap si am fost surprinsa sa citesc ca esti aici de doar (sau nici) 2 luni.

Lola said...

Vivi, eu o intrebam pe Corina :) dar ies si cu tine la bere (adica poate iesim cu totii). E-mail.

Corina said...

Hehe... Ce ne mai invitam unii pe altii pe blogul meu. Mergem, mergem. Va scriu in seara asta. Acusica sunt la un curs si azi am avut examen si m-am suparat pe sistem si astea, dar imi revin si va scriu un mail. A... vazut-am pozele de pe deasupra upstate NY-ului. Frumoooos. Ma fac eu mare si imi iau avion.

Locations of visitors to this page http://rpc.technorati.com/rpc/ping