Wednesday, October 18, 2006

Roomies!

Pe noua mea colega de camera o cheama Natasha (tine sa precizeze ca numele e de origina rusa), e din Tanzania (tine sa precizeza ca "Tanzania e o tara calda in Africa") si primul lucru pe care m-a intrebat cand m-a vazut de dimineata iesind din dus a fost daca fumez iarba. Nu de alta, dar - zice ea - "eu sunt religioasa si nu umblu cu uneltele raului". Hahahaha! Ma scuzati ca scriu toate astea pe un blog serios, dar inca sunt sub impactul intalnirii.

8 comments:

Clara said...

in tanzania cred ca plec eu in vacanta de iarna. si spune corina, acum ca esti UN official... fumezi sau nu? :P

Corina said...

Pisi, ma stii si cu bune si cu rele... si cunosti prea bine ca moralmente sunt fiinta neprihanita. :)

Anonymous said...

si cum ramane cu cannabis transcaucasianus? cu botezul prin tequila (unealta diavolului)?

bine stim existau si niscai precizari ecologico-naturale gen: imbracaminte de in si canepa... :P

Anonymous said...

Ca sa fim exacti, este vorba de canepa transcaucaziana. Si numai fibre naturale...

Anonymous said...

hai mai terminati :)

uneltele raului auzi

Corina said...

a... plus ca primul lucru pe care l-a vazut in camera, ca eu ma extinsesem si pe biroul ei, au fost doua cutii de bere si o cutie de prezervative langa ele. tronand pe biroul ei. s-a uitat ciudat, cred ca si-a scuipat in san - desi alex zice ca asta e obicei 100% romanesc - si a continuat conversatia repetandu-mi ca ea e foarte "respectful". foarte penibil. intre timp m-am mai obisnuit cu ea. si e respectful, intr-adevar.

Clara said...

ce fel de chiloti poarta?

Corina said...

Clara draga, promit sa ies cu ea si la cina pentru a discuta eventual despre obiceiuri/ fantezii sexuale din patriile noastre, daca asta ti-ar satisface setea de curiozitati multiculturale. Cum nu prea stau pe acasa, socializez putin cu ea, dar sper sa recuperam cat de curand. A... lucreaza la o revista care evalueaza restaurante, asa ca iese des in oras, se imbuiba si scrie despre asta. Cul, nu?

Locations of visitors to this page http://rpc.technorati.com/rpc/ping