Wednesday, October 18, 2006

Roomies!

Pe noua mea colega de camera o cheama Natasha (tine sa precizeze ca numele e de origina rusa), e din Tanzania (tine sa precizeza ca "Tanzania e o tara calda in Africa") si primul lucru pe care m-a intrebat cand m-a vazut de dimineata iesind din dus a fost daca fumez iarba. Nu de alta, dar - zice ea - "eu sunt religioasa si nu umblu cu uneltele raului". Hahahaha! Ma scuzati ca scriu toate astea pe un blog serios, dar inca sunt sub impactul intalnirii.

10 comments:

savoire vivre said...

in tanzania cred ca plec eu in vacanta de iarna. si spune corina, acum ca esti UN official... fumezi sau nu? :P

Murphy said...

Pisi, ma stii si cu bune si cu rele... si cunosti prea bine ca moralmente sunt fiinta neprihanita. :)

Anonymous said...

si cum ramane cu cannabis transcaucasianus? cu botezul prin tequila (unealta diavolului)?

bine stim existau si niscai precizari ecologico-naturale gen: imbracaminte de in si canepa... :P

Anonymous said...

Ca sa fim exacti, este vorba de canepa transcaucaziana. Si numai fibre naturale...

Kreti said...

Ii poti spune, ca sa citesc un personaj de film, ca "the Antichrist has been fucking with us a long time now and he's having a good time" si bagi un MWHAWHAWHAWHA zgomotos si macabru, so she learns to respect da tool of evil...Eventual, poti sa-ti faci un mini altar cu trupe de black si heavy metal si sa o rogi frumos ca atunci cand nu esti tu sa aprnda ea cate o lumanare la templutul respectiv si sa molfaie niste cuvinte gen 'hitler trying to keep a speech'. Poate se potoleste!:D

Kreti said...

*CITEZ :D

Cosmin said...

hai mai terminati :)

uneltele raului auzi

Murphy said...

a... plus ca primul lucru pe care l-a vazut in camera, ca eu ma extinsesem si pe biroul ei, au fost doua cutii de bere si o cutie de prezervative langa ele. tronand pe biroul ei. s-a uitat ciudat, cred ca si-a scuipat in san - desi alex zice ca asta e obicei 100% romanesc - si a continuat conversatia repetandu-mi ca ea e foarte "respectful". foarte penibil. intre timp m-am mai obisnuit cu ea. si e respectful, intr-adevar.

savoire vivre said...

ce fel de chiloti poarta?

Murphy said...

Clara draga, promit sa ies cu ea si la cina pentru a discuta eventual despre obiceiuri/ fantezii sexuale din patriile noastre, daca asta ti-ar satisface setea de curiozitati multiculturale. Cum nu prea stau pe acasa, socializez putin cu ea, dar sper sa recuperam cat de curand. A... lucreaza la o revista care evalueaza restaurante, asa ca iese des in oras, se imbuiba si scrie despre asta. Cul, nu?

Locations of visitors to this page http://rpc.technorati.com/rpc/ping