Thursday, October 26, 2006

Amorul si Statele

Dupa o tentativa esuata de a ajunge in Bronx, azi am vazut pentru prima oara de cand sunt in State (anume aproape doua luni) un cuplu (de heterosexuali) sarutandu-se in public!!! Yey. La Astor Place pentru cunoscatori. De cand sunt aici am mai vazut fix trei cupluri tinandu-se de mana in public: doua cupluri de homosexuali si unul de batranei (batranica plus batranel) de generatie pre-Woodstock. Si azi in Washington Square Park erau mai multe veverite decat porumbei! Si mancau brocolli din pachetelul de pranz al cuiva. Dar chestia cu cei doi tineri amorezati de azi m-a fermecat total :)) Love is finally in the air! Not everything is lost.

7 comments:

Clara said...

Eu ma gandeam ce afacere ar fi sa deschizi un club de heterosexuali in berlin... ca deja nu prea mai sunt

Penny said...

sa ai o afacere: inchiriem fata/baiat heterosexual de prezentat familiei (pentru cazuri in care parintii ar avea probleme - cauzatoare de diverse afectiuni - cu acceptarea orientarii dvs. sexuala). Sense and simplicity (inchiriem cu ora).

-thought it was funny

Corina said...

Mai nu... adica eu chiar nu am nimic impotriva homosexualilor. Ba chiar cred ca sunt printre putinele persoane straight care apara cu toata energia cauza gay rights. Ca mai suspin eu cand imi pica cu tronc cate un tip superb si constat la scurt timp ca e gay... asta e altceva.

Problema mea era ca americanii astia nu isi exprima sentimentele. In orasul asta superb sa nu vezi tu cuplu de indragostiti? Cred ca daca s-ar apuca doi europeni bunaoara sa se sarute cu foc in metrou, ar iesi stire de ziar. Serios vorbesc. De-asta eram entuziasmata ieri.

A... si gay clubs sunt supertari :)

@ penny - imi place spiritul tau antreprenorial :)

Penny said...

Mai... nici eu nu am ceva impotriva homosexualilor. Departe de a-i considera bolnavi psihic precum alti colegi de ai mei de facultate (viitori psihologi/psihopati). This is actually very funny... privindu-mi si auzindu-mi colegii, de aceeasi varsta, care beneficiaza de invatamant superior, din capitala tarii, imi dau seama cat de departe suntem. Vorba lu' savoire: mai e mult pana departe

Anonymous said...

mai.. si pe aici sunt cam rare cuplurile de mana sau sarutandu-se. noroc ca sunt cateva panorame dragute care trag la pupat si alintat pana si pe nemti.

Clara said...

cel mai tare e sa te cheme ana sau anca si sa fii lesbiAna/Anca

Anonymous said...

inca o penalitate Clara®!
Anyway... lasa, lasa, ca mai bine sa nu-i vezi pe niciunii (fie ei gay/hetero/trans/lesbi/whatever) tinandu-se de mana si morfolindu-se tot timpul, decat sa stai cu vreunii la masa, sa incerci sa vorbesti cu ei si ei sa fie ocupati jumate din timp cu limba celuilalt.

Locations of visitors to this page http://rpc.technorati.com/rpc/ping