Sunday, May 06, 2007

Esti conservator?

Photo via Washington Post

Suntem liberali. Si progresisti, nu? Si impotriva establishment-ului? Si nu ne plac conservatorismele si pudibonderiile, nu? Si suntem trendy si urbani. Presupunand ca suntem de acord ca ceea ce face Spencer Tunick e arta - si eu zic ca lejer se poate conchide asta - oare cati tineri bucuresteni ar participa la o sedinta foto organizata de el? In Mexic - da, tara aia conservatoare si nedezvoltata - s-au strans 20000 de persoane si inscrierea pentru participarea la sedinta foto s-a facut pe site-ul Universidad Nacional Autonoma de Mexico. Ar incheia Universitatea Bucuresti un acord similar? Sau ar sprijini Ministerul Culturii Evenimentul? Astept cu entuziasm nemasurat acea zi :)

Gramo, multumesc pentru poza. Nu o gasisem pe net. Si link spre alte compozitii de-ale lui Tunick. Au scris despre asta Gramo si Hotnews. Si parte din prietenii mei ce locuiesc temporar sau permanent in Mexic au participat! Me proud :)

2 comments:

Anonymous said...

n-ai pt ce :) excelent post!

Corina said...

10ks. mi se pare ca in romania e o diferenta foarte mare intre ceea ce vrem sa fim/ ceea ce ne imaginam ca suntem si ceea ce suntem in realitate. si sunt societati pe lumea asta pe care nu le cunoasteam si totusi instinctiv le desconsideram.

Locations of visitors to this page http://rpc.technorati.com/rpc/ping