Thursday, May 03, 2007

Update


Mda... stau de aproape 20 de ore in biblioteca, dintre care 8 petrecute intr-un examen. Cam asa arata un om dupa astfel de efort... m-am mai prelucrat un pic cu sepia, ca altfel... Am trecut peste un hop, ceea ce este bine. Am avut un examen foarte fain la drept constitutional, un caz ipotetic ce pornea de la un act dat de congresul american in 1789 (care exista in realitate); se cheama Alien Tort Law si practic permite oricarui cetatean (indiferent de tara careia apartine) sa dea in judecata orice alt cetatean (la fel, indiferent de tara de cetatenie) pe teritoriu american, chiar daca fapta nu s-a petrecut pe teritoriu american. E un fel de jurisdictie universala in cazuri de tortura si alte grave violari ale drepturilor omului. O lege foarte, foarte progresista si care este inca in vigoare!

Sunt super energica... am baut o chestie energizanta, asemanatoare cu red bull-ul, dar care se cheama Cocaine :) Colegii mi-au spus ca e de trei ori mai puternica decat redbull-ul si adevarul e ca de cand am baut-o (adica acum 8 ore), mi se misca mainile pe taste ca si cum as fi un mic robotel. Yeye... energy!

Maine trec la industrii creative. Keep you updated on that, too :)

3 comments:

Anonymous said...

oboseala ne da o frumusete speciala sa stii, eu asa am observat. o frumusete poate inumana, dar interesanta. mIruna

Andreea Vasile said...

Astept eseul despre industriile creative...mai ales ca ne priveste :-) PS. Ce pleata ai dezvoltat! :-)

Corina said...

@miruna... hehe; in cazul meu era oboseala + satisfactia de a-mi fi terminat treaba, ceea ce poate explica lucrurile

@andreea... da; incerc sa il pun pe net cumva; in legatura cu partea a doua... chiar discutam cu alex; imi creste parul intr-o veselie; si unghiile la fel; faza e ca am impresia ca astia baga vitamine si minerale in plus in orice mancam... altfel, nu imi explic.

Locations of visitors to this page http://rpc.technorati.com/rpc/ping