Monday, May 07, 2007

Corina, du-te si te culca!

M-am consultat cu Alex inainte sa public asta, ca sa ma asigur ca nu sunt nebuna. E 6.12 dimineata si eu plec de la biblioteca. Nu am mai dormit de ceva vreme, si creez scenarii fanteziste. Sau poate doar horide. Uite cum se va intampla: la referendum se va vota impotriva demiterii lui Basescu, dar nu se vor reprezenta suficient de multi romani, conform noilor cerinte (vezi hotnews de azi). Curtea Constitutionala nu va valida votul, nu va autoriza un nou referendum si se vor organiza alegeri anticipate. Intre timp, Parlamentul va da o lege prin care va interzice unui presedinte suspendat sa candideze a doua oara. La alegeri, fanii lui Basescu, dezamagiti de cat de tradat a fost il presidente de PSD & PNL, il vor vota pe Becali. Becali va iesi presedinte si Romania se va adanci intr-o criza ce va tine cel putin 10 ani de acum incolo. In State va iesi fie Obama, fie Hillary, si Congresul nu va fi preluat din nou de republicani. In aceste conditii, eu intre timp voi emigra si cred ca voi fi insotita de destui prieteni. Hehe… Poate aberez, dar eu zic ca gura omului obosit adevar graieste (macar partial)!

17 comments:

Red said...

da - ma bag la povestea asta! Va dati seama - dan pavel sa fie consilierul lui becali, becali presedinte... big fucking jesus - emigrez si in congo, d-apai in NY!

Anonymous said...

Cred ca e vremea sa emigram pe alta planeta. Daca iese Becalul o sa ramana doar el cu oile in tara asta.

PS. Misto blog Corina ;)

Monica D. said...

1. Nu este de ajuns sa vrem sa emigram - trebuie sa gasim tara care sa vrea sa ne primeasca.
2. Chiar nu mai candideaza nimeni caruia sa-i pot da linistita votul meu?

Penny said...

Nu cred ca va iesi vreodata becali. Uimitor dar chiar am incredere in romani... Cat despre emigrat in usa...din pct meu d vedere it's never unless forced.

Corina said...

@alex rosu... mda, congo poate fi suficient de exotic

@alex nedelcu... thanks of appreciating the blog! din cate tin minte tu aveai o istorie veche de antipatie la adresa lui jiji

@monica... depinzand de ce vrei sa faci in viata, sunt destule tari in lumea asta care ti-ar permite sa faci lucrul ala bine si cu multe satisfactii profesionale; deocamdata trebuie sa te duci la referendum si sa demonstrezi ca esti un cetatean democrat ("democracy is not a spectator game" e unul din sloganurile preferate ale americanilor); daca vor fi alegeri, mai vezi tu atunci

@penny... da, adica in cazul unei confruntari geoana - becali, si eu mi-as calca pe inima si l-as vota pe geoana; in ceea ce priveste emigratul in sua, tara asta e foarte rewarding din multe puncte de vedere; cred ca este important sa constientizam faptul (valabil cel putin pt mine si multi din prietenii mei) ca suntem cetateni globali si ca "labour is footless" si ca avem mult mai multe posibilitati de dezvoltare si afirmare - oriunde in lume - comparativ cu, sa zicem parintii nostri; plus ca nu e bine sa zici never pana nu apuci sa gusti un lucru in mod consistent; vorbeam de altfel si cu alex, si na gandeam ca exista suficient de multe tari in lumea asta unde ne-am simti extraordinar si am avea satisfactii sociale, morale si profesionale (personal, pt mine ar fi scandinavia si canada); iar sua ramane - pt cineva care lucreaza/ studiaza in domeniul meu - scoala cu cele mai multe resurse, cei mai multi profesionisti, cel mai mult dinamism, si cu o mobilitate sociala foarte buna.

Lex said...

Dude!!! You were really need to get some sleep. You're starting to sound like Nostradamus on his period. :P
I really think the whole "Becali president" routine is just a little bit extreme. If you ask me:
Scenario 1:Basescu and Geoana in turul 2 => Becali isi cedeaza voturile lui Basescu => Basescu gets a new term.
Scenario 2: Basescu si Becali in turul 2 => Romania face un dus rece si il voteaza pe Basescu din scarba pentru Becali (sper).
Scenario 3(total irealist): din partea PSD candideaza Crin Antonescu si castiga by a landslide deoarece toti ne-am saturat sa avem un presedinte prost crescut si mitocan si vrem sa fim reprezentati de un intelectual. Like I said: never gona happen.
Concluzie: faceti loc! Vreau viza!

trainspot said...

oricat de mult respect as avea pentru intelectuali, eu tot un politician as vota ca presedinte.
gioco, tu stai in bangladesh. cat de departe vrei sa te muti?
corina...intr-adevar aberezi! :) 1. curtea constitutionala a zis ca basecu are nevoie de 50,1% din cei prezenti la vot pentru ca suspendarea sa cada.
2. PD-ul va propune un alt candidat. si acesta va castiga.
3. singura posibilitate ca becali sa iasa presedinte este sa fie in turul 2 cu vadim. atunci intr-adevar as lua-o pe jos spre ungaria.

Corina said...

@trainspot... citeste asta si o sa vezi la ce ma refeream: http://www.hotnews.ro/articol_71842-Capcana-referendumului.htm
plus ca daca nu va fi candidat basescu, ci altcineva de la PD... scad simtitor sansele sa il ia pe geoana... desi probabil s-ar forma o larga coalitie la un mom dat; si da, si eu vreau un politician ca presedinte (tocmai de-asta nu imi place foarte tare basescu)

@lex... repet, daca parlamentul ii va permite sa candideze, ca presedinte suspendat

plug said...

parlamentul nu poate sa-i limiteze accesul lui base la eventuale alegeri. cel putin nu constitutional. doar sa-l puna in zeghe, altfel nu. daca totusi se intampla asta si lumea nu zice nimic, eu pup piata independentii si m-am dus...
iar intre becali si geoana, becali rulz. asta e doar prost, nu si magar ca geoana.

p.s. PD nu are candidati cu sanse in afar de base. sa fim seriosi.. adrean? poc? no chance...

trainspot said...

am citit. imi e tare greu sa cred ca asa e... ce-i drept limbajul juridic ma depaseste, dar chiar si asa, nu cred ca acest lucru se va intampla.

trainspot said...

p.s. daca ar fi cum zici tu, PD-ul ar fi atacat-o de mult. doar domnul boc ne zice ca e jurist. si nu e singurul.

Anonymous said...

horror frate :)

corina, facem un film? :P

trainspot said...

insa daca becali ar iesi presedinte atunci:
1. imnul romaniei va fi "maria" a lui scooter
2. nu am mai cumpara decat haine rosii sau albastre
3. dinamo si rapid ar deveni echipele satelit ale stelei
4. mirel radoi ar fi prim-ministru
5. banel la ministrul educatiei
6. zmarandescu seful sri - sie - politie - jandarmerie etc.
7. lumina in ferentari ar fi gratis
8. casa poporului ar fi tansformata fie in casa lui becali fie in catedrala mantuirii neamului
9. voiculescu i-ar face sex oral lui becali la ora 8 pe tvr1 si antena 1 ar incasa amenda de la CNA.

Corina said...

@trainspot... mai, sa fie cum zici tu? nu scenariul cu casa poporului catedrala neamului, ci cu interpretarea modificarii legii referendumului. si de acord si cu urmatorul scenariu. cu singura precizare ca nu cred ca "maria" ar fi imnul. poate traducerea in limba romana. de fapt, cred ca intregul invatamant in limba engleza ar fi interzis. nu e nici patriotic, nici religios, si nici nu serveste spre mantuire.

@cosmin... ptiu creativilor! imediat v-ati gandit la identitatea vizuala a produsului.

trainspot said...

si ar mai fi ceva tare: la scoala s-ar studia doar biblia si manualul razboinicului de coelho. din astea doua s-ar da bacu, admiterea la politehnica, istorie, ase etc.

Anonymous said...

Hai sa-mi explice unul din voi astia intelectualii...de ce ar fi rau Becali ca presedinte? Hai, pe puncte, nu la genul "...muie, bai blegoole".
Adica, Ceausescu, Iliescu, Constantinescu, Basescu...
Oare nu e timpul sa mai schimbam terminatia? "escu", zic. Fiindca sint de parere ca printul oier nu o sa fure mai mult decit aia care au fost inaintea lui. Nu cred ca-l duce capul. Poate ca e chiar asa de prost incit o sa faca ceva bun pentru tara. Ca ailaltii, stim cu totii ce si cum au facut. Aia care una-doua, ziceau: "Eu fuck in Romania..." etc. Fac, zic. FacFacFacFacFacFac. Adica, ce au fackut ei in Romania. Si am ajuns unde sintem. Facuiti bine mersi. Hai, din nou, de ce ar fi Becali rau ca presedinte?
Disclaimar: Comentariu intentionat murdar, insultativ, scirbos; pai, nu? Pe masura subiectului...

Anonymous said...

e aberant sa mai legi ideea de emigrare de situatia politica din Romania: Daca iese ala io ma car...
sunt convinsa ca exista motivatii mai puternice pentru care te cari, dar, da, asta cu situatia politica e cea mai la indemana.
si mie imi trece prin cap uneori sa ma duc boo dar din fericire in gandul asta nu s-a strecurat nici unul din persoanjele alea ratacite prin posturile voastre. si n-are nici o sansa. o spun cu satisfactie.

Locations of visitors to this page http://rpc.technorati.com/rpc/ping