Wednesday, March 21, 2007

De Mexico

Din nefericire, pozele chiar nu pot demonstra cat de fascinant e Mexicul. Si totusi, give it a shot! Click pe poza pentru a vedea albumul.

Mexico

6 comments:

Anonymous said...

un oras foarte colorat, me likes!

Corina said...

dap... si e al doilea oras ca marime din lume... imagineaza-ti CATA culoare :))

Anonymous said...

geniale pozele. imi place mult ca ochiul tau e unul impresionist. capteaza forme, stari,tipete, mirosuri si mai ales asa cum s-a remarcat, culori. nu e deloc viziunea tipica a unui turist concentrat aproape obsedant pe "grandoare", pe chestii cool. multumesc mult corina pt clatirea ochilor. visez de mult o vizita la "ciudat" de mexico. si mai ales la frumoasa Frida. luna trecuta s-a lansat in Romania (nu stiu daca stii) la editura Tritonic o carte cu acest nume scrisa de o celebra romanciera mexicana Barbara Mujica in care naratorul e Cristina, sora geloasa si frumoasa a Fridei. e un experiment misto, abordeaza viata Fridei mai ales in contextul nostalgiei dupa Zapata. si are un limbaj "colorat" ca asa era si Frida, dintr-o bucata.
de asemenea profit de ocazie sa te informez ca luna asta si luna aprilie e gazduita in Palatul Sutu o expozitie cu operele arhitectonice gigant ale New Yorkului. astfel putem intra si noi putin in atmosfera pe care tu o respiri. toate bune si soare iti doresc! Miruan Tr

Anonymous said...

vreau si eu la ciudat:P!

Andreea Vasile said...

Foarte tari pozele! Si lookul tau-unul foarte refreshing! Cred ca ti-a priit locul :-)

Corina said...

@miruna... 10ks a lot; faina cartea, mi-ar placea sa o citesc; enjoy si expozitia, desi zgarie norii nu sunt chiar forma mea preferata de arhitectura... poate includ si niste bucatele din NY-ul ala mai intim, NY-ul sufletului meu, asa.
@andreea...10ks! si da, locul mi-a priit din plin :)... chiar ma gandeam ca sunt putine orase din lume in care as vrea sa locuiesc... berlinul ramane nr 1 pe lista, ny-ul vine rapid pe locul 2, si cred ca "ciudat-ul" e foarte aproape pe 3 :)

Locations of visitors to this page http://rpc.technorati.com/rpc/ping