Tuesday, February 13, 2007

Blog de PRM-ist

De-asta imi place mie Zoso... ca are atat de multi cititori, incat descopar carari nebanuite pornind de la comment-urile de pe blogul lui. Am descoperit blog-ul unui tanar de 18 ani, care se declara mare fan PRM si admirator al lui Ion Antonescu. Ii plac ghioceii si are de pe blog link-uri la Tricolorul si Romania Mare (da, cele doua onorabile publicatii au site-uri pe net). Tocmai a scris ca Sf. Valentin a fost inventat de un popor fara prezent si fara istorie.. inca nu ma iau de el.. astept sa scrie ceva despre homosexuali sau maghiari, ca sa pot sa lovesc hardcore, asa :)

8 comments:

Red said...

de-abia astept sa vad ce iese :))

Anonymous said...

Hahaha...
Poate intre timp o sa descopere cercetatorii un remediu pentru cancer ori SIDA,iar "blogul unui PRM-ist" nu o sa mai constituie un subiect de interes national.

Anonymous said...

uuuu, spiritul libertatzii loveshte din nou.
Nu e frumos sa te iei de oameni asha, fara motiv. Nu te'au invatzat la lectzia de "libertate Stars and Stripes"?

Corina said...

@anonymous.. nu inteleg legatura; pe blogul meu scriu despre ce vreau eu (subiecte de interes national, subiecte de interes personal, samd)

@idaho.. nu m-am luat de oameni fara motiv; nu sunt de acord cu ideologia/ programul/ discursul PRM, si prin urmare nu sunt de acord cu suporterii acestui partid; nu sunt de acord cu ideea ca poporul american e "un popor fara prezent si fara istorie", si daca nu am formulat un post superargumentat, cred ca din nou e dreptul meu sa scriu ce vreau pe blog-ul meu, sa ma iau de cine vreau eu (ca sa te parafrazez) si tot asa... daca e frumos sau nu, beauty is in the eye of the beholder

Anonymous said...

Eu consider ONU un mare parazit. E parerea mea, e dreptul meu sa nu fiu de acord cu ceea ce faceti voi acolo, nu-i asa?
E blogul tau, deci comentez ce vreau. La urma urmei, "beauty is in the eye of the beholder".

Anonymous said...

Blecs

Anonymous said...

corina, vezi ca a scris si micul prm-ist la el pe blog despre tine

Corina said...

@anonymous - poti crede ce vrei despre ONU si poti comenta despre asta oriunde vrei tu; daca o faci argumentat si civilizat, o poti face chiar pe blogul meu; altfel, nu. "e blogul tau, deci comentez ce vreau eu" - vezi ca sunt niste disonante intre persoane; comentezi ce vrei tu pe blog-ul tau, sau in revista ta; comment-ul tau nu va fi sters, pentru ca, impreuna cu raspunsul meu, exprima o parte din regulile jocului care functioneaza pe acest blog.

@idaho - prefer limbajul articulat

@cosmin - am citit si i-am citit si ultimul post; voi comenta pe larg despre amandoua

Locations of visitors to this page http://rpc.technorati.com/rpc/ping