Wednesday, February 28, 2007

Speranta in Darfur


Justitia internationala se misca. Face pasi mici, dar nu de lepadat. Stiam de saptamana trecuta - dar era informatie clasificata, si de-asta nu am postat nimic - ca procurorul Curtii Penale Internationale va emite mandate de arestare pentru cei implicati in crimele din Darfur. Era foarte interesant cum ne pregatisem la birou, - Coalitia pentru Curtea Penala Internationala - in departamentul de comunicare, pentru asta. Existau 3 scenarii: fie procurorul va ceda presiunilor politice si va nominaliza suspecti marunti, ceea ce ar fi insemnat ca intreaga presa ar fi sarit in capul nostru (si al Curtii, in mod implicit); fie va nominaliza inalti oficiali ai guvernului sudanez si al militiilor Janjaweed, ceea ce ar fi insemnat macel pe teren (nu ca acum situatia e roz); fie va emite mandate de arestare secretizate, ceea ce iarasi ar fi insemnat dezastru mediatic.[***]Marti, la Haga, s-ar fi lamurit lucrurile... pregatisem diferite scenarii legate de cum sa abordam jurnalistii, media advisories, crisis management, de toate.

Ieri procurorul a deferit Curtii doi inalti suspecti (un membru al guvernului si un lider militar), ceea ce a starnit valva in Sudan, care iarasi se chinuie sa submineze actiunile curtii... Ramane de vazut ce se va putea face in conditiile in care guvernul sudanez nu coopereaza. Cert este ca totul a iesit mai bine decat anticipam. Reactii favorabile in presa, sperante ca vor veni cat de curand mai multe mandate, reactii pozitive pe teren. Pe site-ul Coalitiei puteti citi un rezumat al situatiei... Oricum, remarcabil este ca pentru prima data, la mai putin de doi ani de la rezolutia prin care Consiliul de Securitate cerea curtii sa ancheteze situatia din Darfur, se emit mandate de arestare. In Rwanda sau Serbia dreptatea nu s-a facut nici pana astazi, iar in Chile, de exemplu, a murit Pinochet de moarte buna inainte ca vreun organism justitiar sa ia vreo masura impotriva lui... Asadar, de pe frontul de Vest, deocamdata de bine!

25 comments:

Anonymous said...

ATENTIE LA < PUTEREA DEMOCRATIEI > !

La putin timp dupa vestea suspendarii domnului Traian Basescu din functia de presedinte al Romaniei, conducerea MCP PRESS AGENCY informeaza ca intentioneaza sa infiinteze, asa cum a si promis la inceputul acestui an, un grup de aparare a civilizatiei, impreuna cu Organizatia Natiunilor Unite, care va promova interesele tuturor fiintelor biologice umane inteligente de pe planeta Terra, cu denumirea COMUNITATEA MONDIALA GERMANICUS (C M G). Presedinte: Sebastian Sarbu.
Aceasta structura C M G, reprezinta un grup cultural si civic independent, constituit in departament cultural-informational in cadrul MCP PRESS AGENCY.
COMUNITATEA MONDIALA GERMANICUS isi asuma urmatoarele documente: Carta ONU, Constitutia Europeana, Constitutia Romaniei si Biblia ca document religios cu valoare istorica universala.
COMUNITATEA MONDIALA GERMANICUS se bazeaza pe urmatoarele domenii: credinta, educatia, cultura, informatia, spiritualitate, legile naturale, sanatate, managementul dezvoltarii personale, economie sinergetica, dezvoltarea armonioasa si perfectionarea Fiintei Energobioplasmatice printr-un nou program de bioetica in vederea salvarii morale, fizice, psihice si sociale a omului ca urmare a conflictului economie-ecologie, securitate individuala-societate atomizata.
COMUNITATEA MONDIALA GERMANICUS sustine:
-mentinerea a tot ce este bun si adevarat in acestea in acord cu evolutia societatii si progresul stiintei.
-unificarea credintelor intr-una singura.
-unificarea Rasaritului cu Apusul prin formarea unor federatii civice continentale, unde Romania sa fie un fel de axis mundi, iar Statele Unite ale Europei, noul centru de putere care sa polarizeze euroregiuni strategice cum ar fi: Euroamerica, Euroasia, Euroafrica, etc.
-unificarea limbilor intr-una singura.
-unirea tuturor in vederea eradicarii poluarii, armelor si a rautatilor ce se manifesta sub orice forma.
-credinta in fiinta ALFA, CODUL VIETII, fiinta energobioplasmatica superioara omului ce trebuie constientizata pentru evolutia spre o civilizatie bazata pe inteligenta, creatie si tehnologie blanda.
-toate fiintele biologice inteligente umane sunt capabile de iubire, creatie, pace. Toti oamenii au aceeasi zestre genetica, aceeasi inteligenta, acelasi Cod, neexistand nici o diferenta intre rase. De aceea, trebuie combatute intoleranta, discrminarea, fara pierderea constiintei de sine a natiunii.
-combaterea in egala masura a nationalismului extremist si a xenocratiei, realizand concordia nationala prin idei national-democrate.
-eradicarea satanismului.
-cinstirea corespunzatoare a personalitatilor nationale si universale, cum ar fi imparatul Germanicus, Mihai Eminescu, Regina Maria, Richard Wagner, Charles de Gaulle.
- C M G se bazeaza pe urmatoarele cinci principii etice ale Vietii Universale:
-sa fii drept, sa fii modest, sa fii iubitor.
-sa fii sociabil, sa fii altruist pentru orice existenta benefica.
- C M G va sustine comunicate, campanii de comunicare si informare colaborand cu institutii capabile de reforma si adoptand prin dialog propunerile acestora.

Mihail Georgevici, Presedinte al MCP PRESS AGENCY

Anonymous said...

Comunicatul US MediaSind din 15 octombrie 2007

US MediaSind a participat astazi, alaturi de membrul sau afiliat, Federatia Sindicatelor din Societatea Romana de Radiodifuziune, la pichetarea sediului central al SRR si la actiunile de protest organizate la sediile regionale din Constanta, Iasi, Cluj, Craiova, Resita, Targu Mures si Timisoara.
Aceste proteste au fost generate, in primul rand, de refuzul partidelor de a depolitiza cele doua consilii de administratie din Societatea Româna de Radiodifuziune (SRR) si Societatea Româna de Televiziune (SRTV), precum si de lipsa de interes a Guvernului Romaniei in privinta asigurarii resurselor financiare necesare pentru functionarea in conditii normale a serviciilor publice de radio si televiziune.
În consecinta, US MediaSind solicita Parlamentului si Guvernului Romaniei sa modifice, in urma unei dezbateri reale la nivel national, Legea de organizare si functionare a SRR si SRTV in sensul depolitizarii consiliilor de administratie si sa ia toate masurile necesare pentru ca cele doua institutii de interes public sa nu se mai afle in pragul falimentului. De asemenea, solicitam Guvernului sa asigure resursele financiare necesare pentru buna functionare a acestor institutii, precum si plata datoriilor legale pentru departamentul Radio Romania International (in prezent, se asigura doar 7,4% din necesar).
US MediaSind trage un semnal de alarma ca depolitizarea este esentiala atat pentru salariatii din SRR si SRTV, cat si pentru simplul cetatean, deoarece acesta are dreptul sa fie informat corect si cu profesionalism. Tergiversarea depolitizarii celor doua institutii publice favorizeaza folosirea acestora ca instrumente politice, asa cum s-a intamplat zilele trecute la Televiziunea Romana, in cazul Remes.
US MediaSind va continua protestele alaturi de Federatia Sindicatelor din Societatea Romana de Radiodifuziune si Federatia Sindicatelor Unite din Televiziune, iar revendicarile vor fi cunoscute si sustinute pe plan international. În data de 5 noiembrie, jurnalistii vor picheta Parlamentul in cadrul actiunilor organizate de Federatia Europeana a Jurnalistilor, in peste 30 de tari, sub sloganul “Stand Up for Journalism”.

Cristi Godinac
Presedinte US MediaSind

Anonymous said...

REFERENDUMUL ŞI PUTEREA SUVERANĂ A NAŢIUNII


Consideram că Referendumul pentru introducerea votului uninominal este o necesitate a reformării clasei politice corespunzător exigenţelor societăţii româneşti.

Mediatizarea, transparenţa, baza logistică, surplusul de cadre organizatoare, sunt condiţiile necesare desfăşurării Referendumului pentru votul uninominal.

Nicio variantă de referendum propusă nu reprezintă o soluţie de implementat, însă acest moment este un test prin care preşedintele României, în calitate de garant al democraţiei, îl dă clasei politice, ce simte şi ea nevoia de reconfigurare.

Înţelegând imperativul acestui moment, toţi cetăţenii responsabili trebuie să participe pentru a demonstra că puterea suverană a naţiunii trebuie apărată. Cu riscurile de a alege oameni mai puţini loiali societăţii, trebuie să existe voinţa de a proba loialitatea politicienilor, punându-i sub control democratic.

Apreciem că, pentru desfăşurarea Referendumului privind votul uninominal, trebuia să se facă mai întâi un recensământ al populaţiei, sau o evaluare ministerială a populaţiei sub raportul vârstei, ocupaţiei, sexului, confesiunii religioase, etniei, pentru a verifica în ce măsură viitorul Parlament, rezultat în urma votului uninominal, va reflecta structura populaţiei, voinţa şi coordonatele naţionale. Ne pronunţăm pentru alternativa posibilă de organizare a Referendumului, dar şi a alegerilor generale, locale, pe circumscripţii, desemnarea candidaţilor să se poată realiza numai din cadrul organizaţiilor teritoriale ale partidelor existente în circumscripţiile respective.

Principiul selecţiei valorii şi al democraţiei participative trebuie să domine.

În media românească s-a creat o „sperietoare” din zvonul potrivit căruia suprapunerea alegerilor europarlamentare cu Referendumul pentru votul uninominal, în aceeaşi zi de 25 noiembrie 2007, ar conduce la absenteism.

În incheiere, afirmăm că nu notorietatea falsă şi nici imaginea puterii banului trebuie să fie Frankensteinii psihologici ai Referendumului pentru votul uninominal, ci numai luciditatea principiului „unul pentru toţi şi toţi pentru unul”.



21.11.2007

Sebastian Sârbu, membru UZPR,
Preşedinte Asociaţia „Serviciul Civic”

Sursa : MCP PRESS AGENCY

Anonymous said...

MCP Press Agency



I N V I T A T I E

pentru


SUSTINEREA CAMPANIEI DE INFORMARE INTERNATIONALA

“ M A S E L E C O N D U C
P U T E R E A ”

24 noiembrie 2007


In ultimii ani, Agentia MCP Press (MASS COMMUNICATION POWER) a organizat si a participat la evenimente importante care au avut drept scop dezvoltarea societatii civile in general si intarirea rolului opiniei publice in special.

Faptul ca in Romania cetatenii se confrunta cu unele probleme sociale si datorita lipsei de comunicare, este o certitudine, dar o parte din acestea sunt greu de rezolvat de politicieni.

Decizia corecta, trebuie sa vina de la mase (popor). In multe cazuri organizarea unui referendum este cea mai buna solutie, ce confirma puterea suverana a natiunii. De aceea, consideram ca se impune cu necesitate sa acordam o mare atentie maselor, rolului opiniei publice.

Din istoria popoarelor se stie ca forta maselor este hotaratoare in realizarea progresului social, indiferent de functionarea celorlalte puteri din societatea omeneasca.

Ca urmare, Agentia MCP Press (Departament al Fundatiei MASS COMMUNICATION POWER), cu membri in intreaga lume, va adreseaza si in calitate de reprezentant al societatii civile, apelul de a sprijini campania: “ M A S E L E C O N D U C P U T E R E A ”, probabil unica din punctul de vedere al sensului si al problematicii abordate pana la aceasta data.

In aceste conditii, opinia Dvs., ca si a celorlalte persoane importante din societate va facilita conditiile de aparitie a unui curent de opinie publica modern.

Ne propunem sa revigoram sistemul politic din fiecare tara prin actiuni de comunicare-participare, generate de infiintarea unui Forum International al Societatii Civile, ce va avea o publicatie reprezentativa.

Astfel, actualele standarde de dezvoltare economico-sociale internationale, de mare exigenta, trebuie indeplinite de cat mai multe persoane si cu sprijinul fortelor mass-media, care de asemenea au un rol important in prezentarea realitatii obiective.

Avand in vedere faptul ca exista si politicieni care acorda prioritate intereselor personale, ignorand satisfacerea nevoilor si a intereselor sociale, am lansat aceasta campanie-program, care va fi un semnal firesc si pentru elita conducatorilor.

Mesajul este acela de a atentiona actuala putere din orice tara a lumii ca forta democratiei este invincibila, indiferent de functionarea celorlalte tipuri de putere.

Asteptam raspunsul Dvs. care ne onoreaza si va multumim !

Pentru detalii: cu deosebita consideratie, Presedinte M C P,

Ec. Mihail Georgevici

Piata Walter Maracineanu, nr. 1-3, et. 6, camera 412, Bucureşti, sect. 1 ; Tel / Fax : 031 80 40 152Mobil : 0726 240 840,
E-mail: agency@mcppress.ro, WWW.mcppress.ro

CONT BCR, BUCURESTI,
Filiala Lipscani,
RON RO88RNCB0090000509540001, EUR RO61BTRL04304201866656XX

Anonymous said...

MCP PRESS AGENCY


COMUNICAT DE PRESA


Primul comentariu in legatura cu lansarea cartii:

"Tu faci Realitatea!"



3 Decembrie 2007

Dupa cum stim, Realitatea TV a tiparit 5.000 de exemplare din cartea "Tu faci Realitatea ! ", in paginile careia se regasesc dorintele romanilor exprimate in cadrul campaniei ce s-a desfasurat in Bucuresti, Cluj, Brasov si Iasi in perioada de dinainte de referendum.

Niciodata romanii nu au avut posibilitatea de a-si exprima ideile lor cu privire la aspectele sociale cu care se confrunta in cadrul comunitatii, asa cum s-a intamplat la acest eveniment, motiv pentru care apreciem initiativa deosebita a postului " Realitatea TV ".

Cu toate acestea, atragem atentia asupra unor pericole sociale pe care cetatenii desi le cunosc, din pacate, le accepta incredibil.

Din continutul mesajelor citite, dar si din realitatea vietii curente, rezulta ca cetatenii nu mai cred in justitie, dar nici in mass-media !

Nu cumva totul pleaca de la reteaua mafiei, de la grupurile de interese din societate la care se refera si presedintii Traian Basescu si Vadim Tudor ?

Consider ca cineva trebuie sa controleze si sa sanctioneze « NEDREPTATEA » in cel mai scurt timp posibil, in interesul binelui public !

Atentie ! Oare chiar sunt lipsite de ecou declaratiile;

a) Jurnalistul de investigatie Alupei nu odata a evidentiat in emisiunile tv, faptul ca; "oamenii sunt indusi in eroare si nu mai cred in justitie" (exemplu de caz, chiar cel prezentat duminica 2 decembrie 2007, "persoane arestate pentru o crima pe care nu au comis-o")
b) Senatorul Marinescu a afirmat in diverse situatii ca "bucurestenii sunt mintiti cu televizorul" si atunci,cand vom devenicorecti intr-o Europa Unita ?

Trebuie sa stim odata cine manipuleaza opinia publica in detrimentul dezvoltarii democratiei si al progresului social !


Cu deosebita consideratie,

Presedinte MASS COMMUNICATION POWER,
Ec. Mihail Georgevici

Anonymous said...

Comunicat - MCP Press Agency

O noua alternativa la serviciul public « 112 »

SITE-UL « MULTIMEA CETATENILOR PACALITI »

7 Decembrie 2007

Tot mai multe persoane in ultimul timp incearca sa primeasca ajutor apeland la « 112 ».
Dupa cum am aflat, mai exista si cetateni care se tin de farse si care pot fi cu usurinta identificati de organele de specialitate ale statului.

Varianta pe care o vom lansa prin utilizarea acestui site va evidentia nu numai cazurile negative concrete cand cetatenii cad victime in relatia cu o companie, organizatie sau institutie, ci si inregistrarea pe site-ul public « MCP », a persoanelor juridice, indiferent de importanta sociala a acestora (daca fac parte din Guvern, Parlament, etc.).

Prin urmare, incercam sa implicam intr-o masura tot mai mare cetatenii in rezolvarea problemelor lor, in acord cu cerintele Uniuniii Europene, in minimum de timp posibil si cat mai vizibil.

Consider ca utilizarea in premiera a acestui site va evidentia modul de solutionare democratica si transparenta a diverselor probleme ale cetatenilor, va favoriza sporirea fortei opiniei publice. Prin utilizarea site-lui « MCP » vom cunoaste cu siguranta institutiile care se implica eficient in favoarea cetatenilor. Dorim ca obiectivul cresterii responsabilitatii sociale in Romania sa nu mai reprezinte, la fel ca si in vremurile trecute, doar un simplu slogan.

Deoarece avem nevoie de o investitie financiara, facem apel catre fortele democratice interesate de binele public sa sprijine in limitele posibile aceasta initiativa.

Asteptam semnale bune si de la Dumneavoastra si va multumim !

Asa cum romanii in lume sunt mereu pe primul loc, sper ca si prin lansarea acestui site « Multimea cetatenilor pacaliti » sa dovedim realitatea din Romania, imaginea si credibilitatea de care avem nevoie la nivel international. Va multumim !

Cu deosebita consideratie,

Presedinte MASS COMMUNICATION POWER
Ec. Mihai Georgevici.

Anonymous said...

Campanie pentru " MASS – MEDIA CURATA "


In goana dupa senzational si profituri tot mai mari, ne-am obisnuit sa denaturam realitatea.


1. Prezentarea, cu regularitate, la buletinele de stiri a aspectelor negative ale realitatii, comentate subiectiv, partinitor sau sententios.
2. Vicierea imaginii Romaniei in lume, prin prezentarea unor opinii neautorizate, care eticheteaza un popor intreg dupa comportamentul individual al unor romani, sau mai grav, al unor rromi certati cu legea.
3. Repetarea acelorasi stiri negative intr-un interval de timp mai mare sau mai mic.
4. Generalizarea periodica a unor nereguli, ca si cum ar fi o regula de urmat sau o trasatura a caracterului national.
5. Preluarea unor informatii neverificate de la persoane interesate si subordonate triunghiului corupt – om politic - om de afaceri – reprezentant mass-media, care denatureaza atentia de la adevaratele cauze ale evenimentelor.
6. Adeseori, vedem cum emisiuni neprofesionaliste au drept protagonisti personaje de mahala, unde sunt dezvaluite informatii legate de viata privata sau despre procese aflate pe rol. Avertizam ca nu se poate face justitie cu televizorul si nici influenta mersul unei anchete prin tot felul de manevre ori diversiuni ce tin de pretextul investigatiei jurnalistice. Ne intrebam pe buna dreptate, daca nu cumva si mass-media nu si-a dezvoltat capitalismul ei clientelar.
7. Sa ne abtinem in a subaprecia institutiile statului, pentru a nu face loc anarhiei si grupurilor de interese speciale care urmaresc distrugerea fortei si autoritatii statului national roman ca stat de drept si democratic.
8. Dupa cum stim, legea fundamentala a statului, Constitutia Romaniei, prevede clar la articolul (30), alineatul (6) « libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine »; alineatul (7) « sunt interzise de lege defaimarea tarii si a natiunii, indemnul la razboi de agresiune, la ura nationala, rasiala, de clasa sau religioasa, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenta publica, precum si manifestarile obscene, contrare bunelor moravuri ». De asemenea in articolul (31), alineat (3), se prevede ca « dreptul la informatie nu trebuie sa prejudicieze masurile de protectie a tinerilor sau siguranta nationala ».
9. Ne exprimam propunerea infiintarii unui organism cum ar fi « Consiliul National Antidezinformare », la fel cum exista « Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii », care sa aiba in vedere descurajarea razboiului mediatic, imagologic, axiologic si ideologic, a intoxicarii opiniei publice prin neinformare si suprainformare. Ideea noastra a fost dezvoltata si in paginile revistei trimestriale « Politica Nationala », capitolul «Organizarea statului national».
10. Ne adresam Presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu, pentru aplicarea prerogativelor constitutionale, mentionand articolul (30) alineat (5) care prevede ca « legea poate impune mijloacelor de comunicare in masa obligatia de a face publica sursa finantarii ». Revine o mare responsabilitate Parlamentului de a modifica si completa legea protectiei informationale, consultand « societatea civila si academica ».

Presedinte MASS COMMUNICATION POWER

Mihail Georgevici

Anonymous said...

Clubul « CU VESTI BUNE »

Probabil v-ati intrebat adesea: de ce suportam in ultima vreme, stressul stirilor negative ?

Cu totii intelegem ca marile realizari ale cetatenilor sunt de neconceput in absenta eforturilor noastre, a faptelor « de bine ».

Consider ca mediatizarea permanenta a unor aspecte antisociale, nu ne onoreaza si cu atat mai mult, nu merita sa fie prezentate pe prima pagina a unor publicatii. Ca atare, aceasta metoda de « respect » pentru cetatenii Romaniei, o consider nepotrivita la acesta data.

Astfel, daca analizam cu atentie actualul context geopolitic si economic dificil, incepem sa intelegem din ce in ce mai bine de ce investitorii straini vor continua sa priveasca Romania cu aceeasi reticenta pe care o demonstrau si inainte de intrarea ei in NATO.

Deci, sa insistam sa promovam mai mult aspectele pozitive ale realitatii, acestea sa fie in centrul atentiei !

Primim la CLUB, orice veste buna pentru romani, nu ne intereseaza stirile care manipuleaza opinia publica si care sunt evidente ! (mai ales ca lupta intre diferitele centre de putere este continua si chiar mai mult, vizibila pe toate canalele mass-media dupa 1989).

Nu uitati, mai exista si jurnalistii corupti - de care nu se ocupa nimeni, care pot influenta gresit atentia publica ! De aceea, mai mult ca oricand, se simte nevoia, odata cu intrarea in Uniunea Europeana, sa reusim sa creem un curent nou si valoros de opinie publica.

Ne propunem chiar sa sustinem si sa dezvoltam o retea cat mai mare de « specialisti ai vestilor bune », o conditie a dezvoltarii democratiei si a civilizatiei in zilele noastre.

Va asteptam stirile Dumneavoastra interesante si daca este posibil chiar si cu comentarii.


Atentie ! Clubul « CU VESTI BUNE » are nevoie de sprijinul membrilor « NEOGEN », al celor ce apartin Clubului
« LIDERILOR DE PRETUTINDENI » si nu numai.


Cu stima, “ Miges ”, corespondent
MCP (MASS COMMUNICATION POWER)pe www.NEOGEN.RO

Anonymous said...

Extras din "Clubul COMUNICARII LIBERE"

In prezent, desi toata lumea este preocupata de sfera comunicarii, totusi, s-a constatat ca aceasta tema nu este tratata cu deplina responsabilitate. In acest sens, a fost infiintat « Clubul COMUNICARII LIBERE (Clubul CL) ».

Avand in vedere acest considerent, daca :

a) aveti ceva de spus la adresa institutiilor publice,

b) considerati ca ati gasit o solutie de imbunatatire a comunicarii (cu beneficiile si riscurile aferente) intre organizatii, institutii si cetateni si

c) doriti sa informati opinia publica cu stiri interesante, care nu necesita amanare, in sensul afirmarii democratiei si al progresului social, atunci, va rog sa ne scrieti (in limita a maximum 1/2 de pagina format A4), fara ezitare !

Drept raspuns la opinia Dumneavoastra, reprezentantii Clubului CL, vor informa autoritatile de profil prin MCP PRESS AGENCY, vis-a-vis de mesajele primite si totodata vor incerca sa atinga si sa influenteze atentia publica, mai ales daca sunt afectate interesele maselor.

ATENTIE, 'Clubul COMUNICARII LIBERE' - functioneaza NONSTOP, in intreaga lume !

Asteptam cu interes mesajele Dumneavoastra
si va multumim pentru atentie !


Presedinte MASS COMMUNICATION POWER
Ec. MIHAIL GEORGEVICI


WALTER MARACINEANU 1-3, ET.6, CAMERA 412, SECTOR 1, BUCURESTI, ROMANIA.

Internet : WWW.mcppress.ro,
mobil : 0726 240 840,
e-mail : agency@mcppress.ro

Anonymous said...

COMUNICAT DE PRESA

“ IN MEMORIA LUI Dr. MARTIN LUTHER KING ”
15 Ianuarie 2007

MASS COMMUNICATION POWER este o organizatie apolitica si nonprofit, iar departamentul de presa al acesteia, MCP Press Agency - are obiective ce vizeaza sprijinirea imbunatatirii conditiilor de viata ale cetatenilor, a comunicarii si mediatizarea marilor performante ale acestora.

Recent, in cadrul unor emisiuni televizate, (de exemplu, cea intitulata « Viata la zi ») au fost prezentate diverse aspecte ale realitatii, din care a reiesit faptul ca cetatenii sunt inca nemultumiti de modul cum sunt conduse unele institutii publice. Asa cum ne-am obisnuit in preajma alegerilor, politicienii isi manifesta « grija nemarginita » fata de nevoile pensionarilor, tinerilor, profesorilor, agricultorilor, etc.

Stirea ca “ Romanii sunt cei mai suparati europeni pe viata ”este din pacate, actuala.

Consider ca « opinia publica » trebuie sa fie singura care sa decida rezolvarea problemelor mari din societate. Chiar si in aceste zile, revolutionarii inca nu si-au obtinut drepturile. Este cazul sa rememoram eforturile si unele realizari ale acestora.

Societatea civila ar trebui sa fie azi puternica ! Cu totii stim ca un erou al drepturilor civile a obtinut pe 10 octombrie 1964, Premiul Nobel pentru Pace. Dupa cum se stie, ideea de societate civila, nu poate fi in afara drepturilor civile intr-o democratie, iar acestea au drept punct de reper central, personalitatea doctorului KING, cu viata si activitatea sa.
In Statele Unite ale Americii exista Centrul Dr. MARTIN LUTHER KING, iar Standford University ne sta la dispozitie cu materiale informationale.

Incontestabil, MARTIN LUTHER KING a fost cea mai marcanta personalitate a secolului XX si din acest motiv il vom face cunoscut in intreaga lume.

Tinand seama de faptul ca MARTIN LUTHER KING s-a nascut la 15 ianuarie 1929, MCP Press Agency urmeaza sa informeze prin acest comunicat de presa, in special pe reprezentantii ambasadei Statele Unite ale Americii in legatura cu aceasta initiativa a organizatiei MASS COMMUNICATION POWER de a mediatiza de cate ori este nevoie aceasta data remarcabila, in memoria lui MARTIN LUTHER KING.

Va rugam sa informati in continuare cat mai corect comunitatea internationala, deoarece ziua de nastere a lui MARTIN LUTHER KING este celebrata ca sarbatoare nationala in Statele Unite ale Americii din anul 1986.

Cu stima,

Presedintele MASS COMMUNICATION POWER
Ec. MIHAIL GEORGEVICI

GEORGEVICI MIHAIL said...

RESPECTAREA TRADITIILOR MILITARE
ESTE EXEMPLARA !

2 februarie 2008

In ziua de 1 februarie 2008 a avut loc la Restaurantul Militar Bucuresti o intrunire a ofiterilor de intendenta din Garnizoana Bucuresti si nu numai, cu ocazia aniversarii a 147 de ani de la infiintarea armei.

Precizam ca prin Inaltul Ordin de Zi al domnitorului Alexandru Ioan Cuza numarul 29 din 1 februarie 1861, a fost infiintat « Corpul Ofiterilor de Intendenta ».
O coincidenta, in aceasta zi a fost lansata printr-un comunicat de presa si invitatia de participare la Asociatia « Col.umna Club » (AS. « Col.Club »), organizatie nonguvernamentala ce isi propune sa reuneasca fostele cadre militare care si-au incheiat cariera cu gradul de colonel sau similar acestuia (in structurile militare).

La festivitate au participat personalitati din diverse domenii de activitate, ofiteri activi si in rezerva, printre care fosti comandanti / sefi ai structurilor de intendenta.

Felicitari !

Un semn de respect exemplar pentru traditiile militare si in general, pentru cultura romaneasca.

Sursa : MCP Press Agency, MIHAIL GEORGEVICI

Anonymous said...

MCP Press Agency

Protestul rasunator al « US MediaSind » fata de salariul minim a ajuns si la
« Clubul comunicarii libere »

Comunicat

Nr. 052/ 01.07.2008, Str. W. Maracineanu, Nr. 1-3, Sector 1, Bucuresti, Tel/fax: (+4) 021 314 33 36; (+4) 021 314 33 52, www.mediasind.ro

Uniunea Sindicala MediaSind protesteaza fata de refuzul Guvernului de a majora salariul minim pe economie incepand cu data de 1 iulie a.c. US MediaSind considera ca acest refuz nu se justifica, deoarece indicele de inflatie a crescut ingrijorator in ultima perioada, iar explozia preturilor la alimente, energie electrica si combustibili va contribui la scaderea drastica a nivelului de trai a tuturor salariatilor.

Avand in vedere faptul ca salariul minim negociat pe ramura mass-media este cu 25% mai mare decat salariul minim pe economie, iar decizia guvernantilor ii afecteaza, in mod direct si pe jurnalisti, Comitetul de Conducere al US MediaSind a hotarat sa participe la actiunile de protest organizate in perioada urmatoare de principalele confederatii sindicale din Romania -CNSLR-Fratia, Blocul National Sindical si Confederatia Sindicatelor Democratice din Romania - si sa sustina propunerile de majorare a salariului minim pe economie la 600 lei.

De asemenea, US MediaSind va stabili si un calendar propriu al actiunilor de protest pentru a trage un semnal de alarma fata de nerespectarea prevederilor Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel de Ramura Mass-Media (CCMUNRMM) de catre administratiile societatilor publice de radio si televiziune. US MediaSind este nemultumita si de faptul ca Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse tolereaza incalcarea Legii nr.130/1996 republicata si a Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel de Ramura Mass-Media in SRR si SRTV, motiv pentru care va analiza posibilitatea actionarii in instanta a acestor institutii in vederea respectarii drepturilor castigate de jurnalisti.

Presedinte US MediaSind,
Cristi Godinac

Sursa: MCP Press Agency,
Mihail Georgevici

Anonymous said...

Incepand cu 1 august 2008,

« CLUBUL SPERANTE IMPLINITE »

VA OFERA MARI OPORTUNITATI DE AFACERI



Daca doresti sa realizezi ceva in viata trebuie sa gasesti rezolvari si nu obiectii!!!

Vrei sa traiesti o viata fericita ? Croiesteti-o dupa un tel, nu dupa oameni sau lucruri. [Albert Einstein] Urmeaza-ti calea si visul va deveni realitate. (Misiunea organizatiei 'MASS COMMUNICATION POWER')

Acum esti in locul si momentul cel mai potrivit!
Ai posibilitatea sa fii chiar printre primii din lume la o noua afacere online mondial.

Este o munca in retea, si acum se fac pre-inregistrarile.
Fiecare partener inregistrat, daca viziteaza zilnic pagina web va fi rasplatit cu bani.
Reteaua care se formeaza este pe 10 nivele cu extensie pe 19 nivele.
Munca constructorilor de retea este ajutata de renumitul Don Faila si alti specialisti in domeniul networkmarketingului. Inregistrarea este gratuita.

Nu ezita, grabeste-te si spune si prietenilor tai despre aceasta oportunitate.

Lumea poate sa fie chiar in reteaua ta.

Aici te poti inregistra gratuit acum: http://join.zenzuu.com/tucastigi
Sa nu-mi reprosezi ca nu ti-am spus din timp!

Acum ori nici o data!
Nu astepta ca prietenii tai sa afle de la altii.

Mai repede sau mai tarziu, tot vor afla.
Cel mai bine este sa afle de la tine.

ZenZuu este o noua generatie de platforme de retele sociale care va permite sa creati un profil similar cu alte retele sociale existente, exceptia fiind pozitia noastra de lider in tehnologie si va permite de a face bani prin înscrierea dvs. de prieteni si de a primi venituri de partajare. PENTRU Dvs. este o posibilitate de a participa la incasarea profiturilor din ce castiga o retea speciala prin afisarea de reclame. Aceasta piata a incasarilor din reclame este de trilioane de dolari. Intra in acest business in internet fii parte a economiei sociale globale de retea si de comert cu ZenZuu.

Care sunt conditiile de încasare a comisioanelor?

Conditia 1.Trebuie sa fiti ACTIV, adica sa va logati în pagina proprie de 30 de ori pe luna. Acest lucru se poate face intrând în fiecare zi o data, sau de 2 ori pe zi în 15 zile, sau de 30 de ori într-o zi.

Conditia 2.Trebuie sa aveti 2 parteneri directi (înscrisi la dvs. pe primul nivel) care sa fie activi.


Ce fel de plan de recompensare a membrilor se aplica la ZenZuu?

Planul aplicat de ZenZuu este de tip UNILEVEL. Astfel, în functie de numarul partenerilor directi (de pe primul nivel din reteaua dvs.) determina numarul de nivele în adâncime eligibile pentru plata comisioanelor.

Daca sunteti ACTIV si aveti 2 oameni activi pe primul nivel, veti fi platit pe 10 nivele! Daca aveti 10 oameni sponsorizati personal, pe primul nivel, sau mai mult, veti fi platit pe 19 nivele! Pentru fiecare persoana activa se primeste 0,25 USD!!! De exemplu, daca aveti 10 parteneri directi activi si 2000 reprezentanti activi pe 19 nivele, veti primi un comision de $500 pe luna. Daca aveti 10.000 = $2500 /luna, iar pentru 100.000 = $25.000/luna.

ESTE TOT CE STIU SI EU PANA AZI. ESTE IMPORTANT CA DUPA INCEPEREA CONTORIZARII LOGARILOR SA FIE CEL PUTIN 30 DE LOGARI PE LUNA !!!!!!!!!!!!!!!! DUPA PERSOANELE CARE AU MAI PUTIN DE 30 DE LOGARI PE LUNA NU SE CONSIDERA ACTIVE SI NU SE PLATESTE.

Beneficiile ZenZuu:

1.Câstigi prieteni dar si bani. fãcând acelasi lucru obisnuit pe Internet, acela de a vã crea profilul si a înregistra alti oameni, pentru a lua parte la programul ZenZuu Ad Revenue Sharing (Fondul de Profit din Reclame).

2.Te conectezi la Comunitatea Globalã în Direct oricind si oriunde..

3.Vã pune la dispozitie toate facilitãtile standard de lucru, cum sunt încãrcarea de fotografii, video, audio, blog, etc.

4. Noi relatii de afaceri.

Câstigi bani!
Faceti primul pas spre oportunitatea vietii.
ZenZuu vã permite sã vã creati un viitor financiar rentabil devenind un Reprezentant ZenZuu ('REP'). În calitate de 'REP' puteti obtine comisioane directe, bonusuri de diferentã din propria dvs. retea construitã în toatã lumea, bonusuri de performantã, bonusuri de dezvoltare si altele! Din moment ce sunteti reprezentant ZenZuu, puteti sã înscrieti un numãr nelimitat de oameni, ceea ce vã va mãri marja de profitabilitate. Câstigurile sunt nelimitate. Instrumentele ZenZuu vã dã posibilitatea sã vã urmãriti reteaua propie si sã vã dezvoltati în paralel si propria afacere, totul în mod distractiv si usor de lucrat.

Câstigi rentabilitate!
De ce sa nu dati un sens real si rentabil navigãrii pe Internet?
In aceste zile, aproape fiecare om a auzit de Internet sau chiar are o adresã e-mail. Internetul creste mereu, tot mai mare, mai vast, ajungând si pe telefoanele mobile, PAM-uri sau pe TV. A sosit timpul sã ne folosim din plin de avantajul comunicãrii pe Internet si de posibilitatea creãrii unor retele sociale online. Existã desigur si alte oportunitãti care oferã comunicarea online, dar niciuna nu oferã posibilitatea de a câstiga bani! Cu ZenZuu vã puteti crea un cont în portalul ZenZuu, într-un minut si imediat puteti sã înscrieti alti parteneri în propria retea socialã ZenZuu

Cum se pot câstiga bani cu ZenZuu?
ZENZUU - o afacere globalã pe Internet !

Acest program este perfect pentru oamenii care nu-si pot permite sã se afilieze la o companie MLM costisitoare.

ZenZuu se va lansa oficial la inceputul lunii august si dvs. sunteti printre primii care ati aflat de ea.

Dacã veti cãuta numele Tommy Vu în Google veti vedea cã existã peste 457.000 de pagini.
ZenZuu se aflã în faza de testare Beta. Cititi primele informatii mai jos si vizitati linkul indicat. Dacã veti însera linkurile dvs. proprii primite de la ZenZuu, dupã înregistrare, în site-ul dvs., veti observa cã afacerea se va extinde exploziv.

Este vorba de o afacere globalã pe Internet.

Cum arfi sã puteti câstiga niste bani, poate foarte multi BANI, spunând prietenilor sã se înscrie pe GRATIS într-o retea 'Social Network'?

Intrati pe:
http://join.zenzuu.com/tucastigi

si aflati cum se pot câstiga bani recomandând ZenZuu cunostintelor si prietenilor dvs., înainte ca acestia sã afle de la altii! Înscrierea este gratuitã si vor face parte dintr-o retea socialã globalã!

80% din încasãrile în dolari pentru reclama fãcutã pe ZenZuu va fi plãtit sub forma unor comisioane tuturor membrilor ZenZuu, care s-au înscris gratuit!
Ne asteptãm la 1 MILION de reprezentanti pânã în varã si la 10 milioane pânã la sfârsitul lui 2008! Din $10 Milioane pe lunã încasate prin reclame, se vor plãti $8 Milioane la reprezentantii ZenZuu.
De exemplu, 2 Milioane de reprezentanti activi (cineva care se logheazã în pagina proprie ZenZuu de 30 de pri pe lunã) vor primi $ 0,25 pe reprezentant.
Sponsorizati 2 oameni si veti fi plãtit pe 10 nivele! Sponsorizati 10 sau mai mult si veti fi plãtit pe 19 nivele!
Dacã aveti 2000 reprezentanti activi veti primi $500 pe lunã.

10.000=$2500 /lunã, 100.000=$25.000/lunã.

Click pe acest link :

http://join.zenzuu.com/tucastigi

Pentru inscriere!

Vã înscrieti GRATUIT pe : http://join.zenzuu.com/tucastigi

Dupã înscriere, recomandati propriul dvs. link ZenZuu!

În viitor, vor fi si alte modalitãti de a câstiga bani din ZenZuu!!!

Daca inregistrati pana in august 10 persoane, veti primi comisioane pana in a 19-a adancime. Daca ai 2 persoane active, vei primi comisioane pana la a 10-a adancime.

Va doresc SUCCES !!!

inscrierea o faceti pe:

http://join.zenzuu.com/tucastigi

Viorel Georgevici (Centrul International Afaceri Pentru Sanatate - MCP Press Agency)

Anonymous said...

http://markonzo.edu best for you, ashley furniture price [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536072]ashley furniture price[/url], yrehx, allegiant air verdict [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536075]allegiant air verdict[/url], ihqvra, pressure washers info [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536078]pressure washers info[/url], fglvtev, dishnetwork blog [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536080]dishnetwork blog[/url], ullda, adt security preview [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536076]adt security preview[/url], taggrfa,

Anonymous said...

http://lumerkoz.edu Only, http://riderx.info/members/Buy-Vicodin.aspx synthetics http://soundcloud.com/zetia alma http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-zyrtec corrigendum http://riderx.info/members/Buy-_2104_eftin.aspx lockett http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-famciclovir mustafa

Anonymous said...

Hi Everyone, i would just like to make an introduce myself to all the people at usintricacy.blogspot.com

Well thats called a wonderful message board, I never think about reading out an entire forum section but this message board easily earned my interest and believe me, That?s not often.

I was looking for some information and was searching on Google Greece for it. I visited each of the top five pages that came up but didn?t get any relevant result... I then luckily found your diamond forum in the dirt and thought to check it out. This is exactly what I wanted! - what a superb find!

Thanks every body at usintricacy.blogspot.com and keep your superb effort up!!!

[color=#6699cc][URL=http://www.sporting-supplements.co.uk/]Sports Nutrition[/URL] [URL=http://www.sporting-supplements.co.uk/Kettlebells]Kettlebells[/URL] [URL=http://www.sporting-supplements.co.uk/Maximuscle-Cyclone-1200g]Maximuscle Cyclone[/URL] [URL=http://www.sporting-supplements.co.uk/]Whey Protein Powder[/URL] [URL=http://www.sporting-supplements.co.uk/USN]USN[/URL] [/color]

Anonymous said...

Thank you, that was extremely valuable and interesting...I will be back again to read more on this topic.

Anonymous said...

Top site, I had not come across usintricacy.blogspot.com earlier in my searches!
Carry on the great work!

Anonymous said...

Our suite creates a subject birthday card on the footing of harmonious ' and radiant projects.
These projects are carried inaccurate by the cards the first pike of unmistakable artists and designers in
the bazaar who are experts in every intelligibility of the word. They are also extraordinarily extensible, so you can
acquire jolly compelling trade press card designs, depending on the individual needs of each client.
We do not own a mistress printing machines word of honour the highest je sais quoi of each individualistic card.
Wide selection of dossier allows you to into the expectations of even the most tough customers
from every conceivable industry. We guarantee the print and appointment of large quantities of business
cards in the shortest credible time. In our pack, the highest grandeur is the happiness of the proposed
value and reliable accommodation from people receiving and carrying not at home an decree in place of task cards.
With access to the services offered as a consequence our website, you can post-haste and without undue
formalities mission an order for goods, review the project and approved it and ordered some job
cards. Settle upon our company as a respectable organization postcard is oft a guaranty after success.
Greet
Merio [url=http://www.kalendarze.dogory.pl]Kalendarze[/url]

Anonymous said...

To be a adroit benign being is to procure a amiable of openness to the in the seventh heaven, an cleverness to group uncertain things beyond your own restrain, that can take you to be shattered in very exceptionally circumstances as which you were not to blame. That says something uncommonly weighty thither the prerequisite of the principled life: that it is based on a trust in the uncertain and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a shop than like a jewel, something kind of dainty, but whose very item handsomeness is inseparable from that fragility.

Anonymous said...

[url=http://www.microgiving.com/profile/ibuprofen]ibuprofen and pregnancy
[/url]ibufen ne ise yarar
nyquil cold flu ibuprofen
ibuprofen structure
topical ibuprofen gel
ibuprofen strength

Anonymous said...

[url=http://buyciproxin.webs.com/]buy cipro hc
[/url] ciprofloxacin buy online uk
buy generic cipro
buy cipro no rx

Anonymous said...

|
|
|

Anonymous said...

[url=http://buy-methylprednisolone.webspawner.com/]medrol cough
[/url] medrol recall 2012
medrol usage
buying Phocenta 4 mg

Anonymous said...

Your way of describing the whole thing in this piece of writing is really fastidious,
all be capable of without difficulty be aware of it, Thanks
a lot.

Here is my page - diet plans to lose weight

Locations of visitors to this page http://rpc.technorati.com/rpc/ping