Wednesday, January 10, 2007

Youthsummit vine!


Mare eveniment mare! Pe 19 ianuarie voi participa ca guest speaker la Youthsummit, un alt eveniment marca ORICUM.

Ideea acestui eveniment este de a aduce laolalta tot felul de interested and smart stakeholders pentru a discuta cum s-ar cuveni schimbat sistemul educational din Romania pentru ca Romania sa devina competitiva pe piata europeana si internationala. Eu voi participa la sesiunea de deschidere, alaturi de nume mari printre care - speram cu totii, si Il Presidente, Dl. Basescu. In continuare doua workshop-uri vor explora potentiale arii in care Romania ar putea castiga un avantaj competitiv in regiune si in Europa in general, anume industriile creative si stiinta & tehnologia. Cititi totul pe site-ul evenimentului (hint: click pe poza!).

Personal, am de gand sa prezint felul in care se vede sistemul educational din Romania din strainatate (de la specialistii care lucreaza sau invata acolo), dar si cum (si de ce) ar trebui imbunatatita participarea tinerilor in luarea deciziilor - domeniu in care va interveni experienta mea de delegat la Natiunile Unite. So, daca exista cetitori ai blogului meu care au opinii/ experiente de viata pe aceste teme, please go ahead and share them.

5 comments:

Anonymous said...

Hmm.... Bine ai revenit Corina! Un salt foarte mare intr-un timp atat de scurt. Am vazut evenimentul si sper sa pot participa. It would be nice to have a little/longer talk despre ce inseamna sa sari deodata dintr-o barca in cealalta. Ma rog, sunt rautacios. Sper sa te simti bine inapoi aici si sa avem un dialog constructiv. Sunt sigura ca vrei sa impartasesti din experienta ta. Sau nu.... Cheers, acelasi Lk in toane sarcastice [imi trece pana vinerea viitoare]

Andreea Vasile said...

Corina, noi te asteptam! Fetele de masa sunt in curs de asezare, toate rotitele functioneaza, asa ca brush ya tongue, put da smile and bring it on girl! Sunt sigura ca va fi ultra interesant! :-)

Anonymous said...

meet u there

:P

Red said...

heineken!!! daaaaa!!!

Corina said...

@Lk... hehe... welcome to my blog. Imi pare bine ca te reaud. Nu sunt sigura ca am inteles faza cu barca, insa. In ceea ce priveste intoarcerea mea in Romania, deocamdata ea e de scurta durata, dar asta nu inseamna ca atunci cand ma voi intoarce pentru mai multa vreme "nu voi popi pe multi" (vorba Lapusneanului). In rest, sper ca-ti merge bine, domnule avocat.

@andreea & cosmin: ne vedem saptamana viitoare inainte de event sa vedem cum mai stau lucrurile; si eu simt ca va fi tare

@alex rosu: heineken?? don't get it... hmmm

Locations of visitors to this page http://rpc.technorati.com/rpc/ping