Wednesday, April 11, 2007

Doilasuta!


Sustin Doilasuta! Mi se pare una dintre cele mai tari initiative legislative din ultimii ani din Romania. Andressa este suficient de convingatoare in ultimul ei post, asa ca nu mai este nevoie sa incep si eu o pledoarie in favoarea acestei initiative.

Cum eu momentan nu am nici o sursa de venit in Romania :), de-abia astept sa imi conving familia si cunoscutii sa intre pe doilasuta.ro (la ora asta nu merge site-ul, dar probabil pentru ca in Romania e noapte si echipa tehnica lucreaza la ceva), sa isi gaseasca un ONG si sa redirectioneze catre el 2% din impozitul lor pe venit. Personal, as merge fie pe mana Fundatiei Codecs pentru Leadership (sau al altui ONG care face lucruri bune in educatie), fie pe mana unuia care lucreaza in campanii impotriva traficului de fiinte umane (Asociatia Caritas Bucuresti, Asociatia Alternative Sociale din Iasi, etc.), pentru ca traficul de fiinte umane e una din cele mai grave incalcari ale drepturilor omului care bantuie societatea romaneasca in prezent.

3 comments:

Red said...

Heeei - si Salvati Copiii lucreaza pe trafic, si fac treaba buna; si ei merita!

Corina said...

Parca nu iti placea de Salvati Copiii... Oricum, orice ONG care face treaba buna merita acest 2%, asta e clar.

Anonymous said...

ne uitam si noi pe doilasuta; intre timp ti-am trimis un pestisor de aur; poate ai tot ce iti doresti, dar am zis ca, in fine, sa fie acolo, just in case,... :)

Locations of visitors to this page http://rpc.technorati.com/rpc/ping